Χορτιώτικη κουζίνα

Κολοκυθοκορφάδες.

Υλικά: κορφές από κολοκυθιές και κολοκυθολούλουδα, σκόρδο (μπόλικο), αλάτι, πιπέρι, λάδι (χωρίς να «δαγκάτε» το ροϊ), ντομάτα φρέσκια λιωμένη.


Παρασκευή: Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε καλά – καλά τις κορφάδες (να μη μείνει ούτε σταγόνα νερό – έχουνε οι κορφάδες). Βάνουμε στην κατσαρόλα το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, το λάδι και τη ντομάτα, τα αφήνουμε να βράσουνε 4-5 λεπτά σε σιγανή φωτιά και, στη συνέχεια, βάνουμε τις κορφάδες και τις αφήνουμε να τσιγαριστούνε με το λάδι. Αν μείνουνε ζουμιά, καλύτερα να μην κενώσουμε ολότελα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε!
Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας!
Η ιστοσελίδα μας επανασχεδιάστηκε και ανανεώθηκε, είναι πιο σύγχρονη, πιο λειτουργική και πιο επικεντρωμένη στο να σας προσφέρει τις πληροφορίες που χρειάζεστε άμεσα και γρήγορα.
Για καλύτερη εμπειρία χρήσης αναβαθμίστε την εφαρμογή περιήγησης (Browser) που χρησιμοποιείτε
Ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε!